top of page
Vuisten in solidariteit

 #WEAREMABO

wat zijn onze waarden binnen mabo

waarom wil ik een mabo worden

betrokkenheid

Bij Mabo heerst er een ware #WEAREMABO mentaliteit. De waarden openheid, respect, gedrevenheid en teamwork dragen we steeds hoog in het vaandel en je zal merken dat we die woorden ook in daden omzetten, elke dag.

veilige thuisbasis

Eén van onze hoogste kernwaarde is respect. We hebben respect voor onze organisatie en elkaar. We kennen elkaar, luisteren naar elkaar en leren van elkaar. We waarderen onze medewerkers om hun deskundigheid, kwaliteiten en vaardigheden. Daarnaast vinden we het persoonlijke contact erg belangrijk en zijn we oprecht geïnteresseerd in onze medecollega’s.

Onder het motto “Space Saving and Efficiency Improving Solutions” gaat Mabo vooruit. We streven naar continue verbetering om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dit doen we niet enkel voor onze klanten maar ook in onze eigen organisatie waar we samen met onze Mabo’s dagdagelijks meedenken naar mogelijke verbeterpunten om onze werking en processen te optimaliseren.

efficientie

internationaal

Momenteel is Mabo actief in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

bedrijf is volle groei

Bij Mabo Group kom je terecht bij een standvastige en groeiende onderneming, met ondertussen reeds 6 vestigingen op de teller, verspreid over de gehele Benelux.

premium machinepark

Wij zijn exclusief importeur van verschillende premium merken en bovendien producent Automated Guided Vehicles.

familiebedrijf

Familiebedrijf Mabo BeNeLux is sinds 1987 actief als exclusief importeur van verschillende premium merken en wordt geleid door de 3e generatie. 

familiale sfeer

Mabo staat daardoor voor continuïteit en stabiliteit en beschikt over een duidelijke cultuur welke zich laat kenmerken door passie en loyaliteit.

flexibele verloning

op maat

Bij Mabo zit je bij een stabiele werkgever. We bieden je een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen op maat. We zijn gedreven en werken hard en willen hier dan ook een uitgebreid verloningspakket tegenover plaatsen.

kwaliteitsvol werkmateriaal

Kwaliteit is het ontmoetingspunt tussen materiaal en vakmanschap. Mabo selecteert de beste materialen en gereedschap om zo de beste kwaliteit te waarborgen en dit altijd met een safety first mentaliteit.

betrokken collega's

Door onze vele teambuildings

en activiteiten heerst er een ware betrokkenheid onder onze collega’s. Mabo biedt een fijne thuishaven waar kennis wordt gedeeld en je steeds kan rekenen op de nodige ondersteuning. Een hecht team dus waar

iedereen samenwerkt.

mabo get togethers

voetbal1
NL1
padel
Schermafbeelding 2023-11-15 112756
3
IMG-20220426-WA0001
  • LinkedIn Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page